Hestepension

Vi er en hyggelig gruppe voksenryttere, der rider sammen på kryds og tværs.

Vi har flere traditioelle fælles ture, men også ugentlige og impulsive træningsture. Af og til drager vi ud i landet for at ride forskellige steder i Danmark.

 

**Her går alle heste sammen (hopper, føl og vallaker) og der er god harmoni i flokken. de er ca 10 heste i en gruppe.

 

**Hestene går på 7 ha. Vi skifter mark jævnligt, både for at skåne græsset, og for at holde ormebestanden nede. Vores hus ligger lige op ad markerne, så der er opsyn med hestene mange gange dagligt.

 

**Om sommeren får hestene græs og mineraler, og bliver lukket på jordfold om natten, så de ikke bliver for fede. Om vinteren bliver de fodret med tørt wrap, som er lavet af en speciel hestegræsblanding, samt mineraler.

 

**Året rundt har de adgang til læ i løsdriften. Desuden har vi 4 meget rummelige hestebokse. Og så skal det da også nævnes, at hestene har en strålende udsigt.

**Automatiske og frostfrie drikkekopper udendørs, sørger for at hestene altid har adgang til frisk vand.

 

**Egen dressurbane 20 x 40 m. med lys

 

** sadel og foderskur sørger for der er plads til det hele.

 

**Skoven er fantastisk stor og ligger lige om hjørnet. Man kan købe ridekort dertil for 600 kr. pr. år,og det er godt givet ud, for der både lange tølt stier, gode galop bakker og springbande derude. Desuden er der meget smukt hele året rundt.

Ring og hør nærmere, eller kom forbi og se stedet.

 

**PRISER:

Sommer: 850 (ink. græs og mineral/vitaminer)

Vinter: 950 (ink. wrap og mineral/vitaminer)

Ønsker man boks koster det 300 kr. ekstra ink. udlukning om morgenen. Vi bruger træpiller som strøelse, det kan evt. købes her på stedet.

 

**For os og pensionærene på stedet er det vigtigt der er en positiv og hjælpsom stemning. Dvs. at der er gode muligheder for et godt ride makkerskab og sparring hesteejerne imellem, samt at man holder stedet pænt efter sig.

 kontakt; tlf 24223423 og mail: feyling_ridning@hotmail.com

FEYLING RIDNING tlf: +45 24223423 Sognevej 25, Granslev. 8870 Langå