Hestepension

Mangler du et hyggeligt sted at have din hest opstaldet, så er der plads her.

Vi er en hyggelig gruppe voksnryttere, der rider sammen på kryds og tværs. Vi har flere traditioelle fælles ture, men også ugentlige og impulsive træningsture. Af og til drager vi ud i landet for at ride forskellige steder i Danmark.

Her går alle heste sammen (hopper, føl og vallaker) og der er god harmoni i flokken.

De har ialt 7 ha at gå på, og skifter mark jævnligt, både for at skåne græsset, og for at holde ormebestanden nede. Vores hus ligger lige op ad markerne, så der er opsyn med hestene maqnge gange dagligt.

Om sommeren får hestene græs og mineraler, og bliver lukket på jordfold om natten, så de ikke bliver for fede. Om vinteren bliver de fodret med hjemmelavet tørt wrap, som er lavet af en speciel hestegræsblanding, samt mineraler. Desuden er der heste tandpleje en gang om året og vi giver ormekur to gange om året. Heste der har brug for ekstra kraft/tilskudsfoder, fodres med det efter behov og efter aftale.

Året rundt har de adgang til læ i løsdriften, hvor de også har mulighed for at blive fodret. Vi har 4 meget rummelige hestebokse, så der er også mulighed for at leje en boks. Og så skal det da også nævnes, at hestene har en strålende udsigt.

Automatiske og frostfrie drikkekopper udendørs, sørger for at hestene altid har adgang til frisk vand.

Desuden er der opvarmet sadelrum, samt plads til ekstra foder i skuret.

Vi har vores egen dressurbane 20 x 40 m. med lys til aftenrytterne.

Skoven er fantastisk stor og ligger lige om hjørnet. Man kan købe ridekort dertil for 500 kr. pr. år,og det er godt givet ud, for der både lange tølt stier, gode galop bakker og springbande derude. Desuden er der meget smukt hele året rundt.

Ring og hør nærmere, eller kom forbi og se stedet.

Priser:

Sommer: 700 (ink. græs og mineral/vitaminer)

Vinter: 900 (ink. wrap og mineral/vitaminer)

Ønsker man boks koster det 200 kr. ekstra ink. udlukning om morgenen. Vi bruger træpiller som strøelse, det kan evt. købes her på stedet.

Som pensionær følger man det program for ormebehandling der er på stedet. Desuden er der smedtilknyttet stedet, som man kan benytte sig af.

For os og pensionærene på stedet er det vigtigt der er en positiv og hjælpsom stemning. Dvs. at der er gode muligheder for et godt ride makkerskab og sparring hesteejerne imellem, samt at man holder stedet pænt efter sig.

FEYLING RIDNING tlf: +45 24223423 Sognevej 25, Granslev. 8870 Langå