Lille Hedegård

Om Gården:

Lille Hedegård ligger dejligt langt ude på landet, alligevel er det kun en halv times kørsel fra Århus, Skanderborg og Viborg og kun 15 min fra Randers og 10 min. fra Hadsten og Hammel.

 

hus     sandfold stald

 

Her på gården tilbyder vi pension og opstaldning af heste, køb og salg og træning af ungheste og gangartstræning.

Vi får 2 føl hvert 2. år. Vi  nyder at se den fantastiske udvikling lige fra sammensætning af hingst og hoppe til uddannet unghest.

Desuden arrangerer vi undervisning og kurser.

 

Fra gården har vi dejlig udsigt til hestene på de omkringliggende 7 ha marker, så det er rigtigt skønt hele tiden at kunne følge med i, hvad der rører sig i flokken. Til huset hører der også en lille stald til. Der er 4 bokse af en god størrelse, og den fungerer rigtigt fint, så der er mulighed for at leje en boks, hvis du ønsker at have din hest inde om natten. Der er løsdrift slalde sat op på alle markerl, hvor hestene året rundt kan gå ind og ud som de vil. Vi har også en mindre bygning til sadler og foder.

Hvis man er skovtursrytter, er der gode muligheder for at ride både korte og meget lange ture her fra vores gård. Vi rider ca 500 m ned ad en ridesti, og så er vi i Bidstrup skov, som er en meget smuk skov med bakker, enge, søer og et rigt dyreliv. Her kan man komme vidt omkring, og vil man endnu længere end det, kan man fortsætte over i Frijsenborgskoven, som også er kæmpestor.

Hvis man er banerytter, er der mulighed for at låne vores ridbane, som er en 20x40m oplyst dressurbane.

Uanset om man er til bane og skov, synes vi stedet er helt ideelt. Vi er primært en stal af voksen ryttere.

Der er mange at træne med og mange har interesse for alrid, andre for stævner, mange for hygge ture både fælles og alene i skoven.

Du er meget velkommen til at se stedet, men ring i forvejen, så sætter vi kaffe på kanden.

 

Om Familien:

Vi er en familie på 4, som holder enormt meget af de islandske heste.

Familien består af:

Dennis "the handyman", somogså arbejder son advokat. Han elsker naturen og de landlige omgivelser og bruger nærmest al sin fritid omgivet af det smukke landskab og hestene.

Sidsel "hestepigen fra Mols", der har redet det meste af hendes liv. Hun har også boet på Island i to år og har siden taget instruktøraspirantkurset på Høng landbrugsskole og div. ridemærker. Sidsel bruger nærmest alt sin tid ved hestene og rider konkurrence og gerne alrid, hvor hun deltog i danmarksmesterskaberne 2012. Sidsel er uddannet sygeplejerske i 2006.

Rolf som går i skole i Laurbjerg. Han er også meget glad for hestene og er altid frisk på en ridetur i skoven.

Almasom også går i skole i Laurbjerg. Galoperer rundt i skoven som en tosset på den gamle hoppetilbage fra rideskolen.

FEYLING RIDNING tlf: +45 24223423 Sognevej 25, Granslev. 8870 Langå